Климатици
енергийна ефективност

Prijoda ТЕКСТИЛЕН ВЪЗДУХОВОД

климатици вентилация
климатици вентилация сравнение
сравни
Общи характеристики:
Производител: Prijoda
Модел: ТЕКСТИЛЕН ВЪЗДУХОВОД
Тип: Текстилни Въздуховоди
Гаранция: 12 месеца

Форма на въздуховодите
Предлагаме текстилни въздуховоди с кръгли, полукръгли и правоъгълни напречни сечения. Можем да осигурим и преходи между всички форми и размери, както и отклонения и колена.

Метод на разпределение на въздуха
Въздухът се разпространява от текстилния дифузьор чрез отвори с различни размери. Комбинации от размери и разположението на отворите, заедно с различни скорости изход предоставят множество вариации. Обхватът от възможности започва с разпространението на въздух при ниски скорости и продължава до транспортиране на въздух на дълги разстояния.Разпределянето се осъществява от малки дупки с диаметър 0.4 mm, които се наричат микроперфорации и са предназначени за разпръскване на въздуха. В случай на транспортиране на въздух там се използват поредица от дупки с диаметър 4 mm или повече, които се наричат перфорация. Необходимо е да се вземат предвид ефектите от температурните разлики при изчисляване на скоростта на потока за определено разстояние

Мембранен дифузор
Често се среща изискване за охлаждане и отопление, използващи една система. Въпреки това, начинът на разпределение на въздуха трябва да са напълно различни за двата режима. Това противоречиви изисквания могат да бъдат решени с помощта на дифузор, който е разделен хоризонтално в центъра помощта на тънък непромокаем текстил - мембрана. Тази мембрана може да отдели горната и долната надлъжна половина на дифузора. Горната част е предназначена за разпространение на въздуха, долната част е предназначена за директен високоскоростен въздушен поток. Доставката включва и специална клапа със сервомотор, който позволява превключване между двата режима на разпределение на въздуха.

Микроперфорация
Необходимата пропускливост на текстилните въздуховоди  може да бъдат постигната чрез промяна на минималните пропускливост на използвания текстил, чрез направа на микро перфорации (пробиване на много голям брой от много малки дупки). Дупките могат да се разпределят случайно или техния размер може да се определи, съобразно необходимостта. Това също помага за насочване на въздушния поток. Пропускливостта на текстилната елиминира създаването на конденз върху повърхността му. Това облекчава поддръжката и удължаване срока на експлоатация на дифузорите.

 

 български

Microperforation
Необходимата пропускливост на текстила може да бъдат постигната чрез промяна на минималните пропускливост на текстила, чрез използването на микро перфорация (пробиване на много голям брой от много малки дупки). Дупките могат да се разпределят случайно или техния размер може да се определи, съобразно необходимостта. Това също помага за насочване на въздушния поток. Пропускливостта на текстилната елиминира създаването на конденз върху повърхността му. Това облекчава поддръжката и удължаване срока на експлоатация на дифузорите.

вентилационни-боксове
вентилаторни боксове
въздуховоди-и-свързващи-елементи
въздуховоди и свързващи елементи
енергоспестяващ-блок-с-вградена-термопомпа
енергоспестяващ бокс с вградена термопомпа
канални-филтри
филтри
климатични-камери
климатични камери
компактни-камери-и-енергоспестяващи-блокове
компактни камери и енергоспестяващи блокове
кухненски-чадър
кухненски чадъри
професионални-кухненски-чадъри-с-маслоотделител-тип-циклон
професионални кухненски чадъри с маслоотделители тип циклон
шумозаглушител
шумозаглушители